Carnival

February 24, 2022

Carnival

Koncepti i karnavaleve ishte frymëzues për dizajnin e dyqaneve të markës Carnival. Ndjenja e lëvizjes së vazhdueshme brenda hapësirës jepet nga xhufkat e varura të punuara me dorë nga prodhuesi vendas i shalëve me origjinë nga Gjakova, Fehmi Vejsa. Të gjitha xhufkat janë të punuara me dorë dhe të dizajnuara posaçërisht për brendësinë tonë. Elementë të tjerë identifikues janë dy llambat rrotulluese shumëngjyrëshe të vendosura në mes të dhomës të dizajnuara nga stilistja vendase Krenare Rugova. Një larmi ngjyrash u përdor për të drejtuar klientin brenda dyqanit duke filluar me panelet e xhamit me njolla në vitrinë.

Prishtinë-Ferizaj km 10, ish-QMI 10000 Pristina, Kosovo

info@orendi.me +383 45 524 000

Opening Hours:

Mon - Fri: 09:00 - 18:00 Saturday: 10:00 - 14:00