We Share to you

Brendet Tona

DIÇKA E RE GJDO DITË

B&T - DESIGN

DIÇKA E RE GJDO DITË

Në B&T Design, ne e nisim çdo ditë me një pyetje të thjeshtë: “Çfarë mund të bëjmë të re sot që do të frymëzojë njerëzit? Si rezultat i kësaj pyetjeje, ne nuk dizajnojmë vetëm karrige, divane, pouf dhe tavolina, por edhe pamje, humor, emocione dhe ndjenja për hapësira frymëzuese.

B&T - DESIGN Webfaqja
NJË MËNYRË JETE, NJË MËNYRË E TË QENURIT

Vondom

NJË MËNYRË JETE, NJË MËNYRË E TË QENURIT

Një mënyrë jetese, një mënyrë të qenurit. Ky është Vondom. Mobilje Vanguard In & Out të bëra me pasion. Dizanjuar nga dhe për njerëz dinamikë, novatorë, tipa kureshtarë… si ju, që shijoni modën dhe tendencat dhe kërkoni cilësinë më të mirë në gjithçka rreth tyre.

Vondom - Webfaqja

Prishtinë-Ferizaj km 10, ish-QMI 10000 Pristina, Kosovo

info@orendi.me +383 45 524 000

Opening Hours:

Mon - Fri: 09:00 - 18:00 Saturday: 10:00 - 14:00