Mos ngurroni të na shkruani!

Kontakti

Ndjehu lirshëm?

DO TË JEMI TË GËZUAR TË BASHKËPUNOJM ME JU!

Kompania jonë është krijuar në vitin 2014 dhe merret me prodhimin e orendive moderne dhe inovacion.
Call us.

Phone Number

+38345524000

Mail us.

E-Mail.

info@orendi.me

Our Location.

Showroom:

Jashar Salihu, Kulla Zotnise, Prishtina XK, Pristina 10000

Our Location.

Production Warehouse:

Tek Rrethi i QMI-se, Prishtina-Lipjan

SAPO TË PLOTËSONI FORMULARIN, DO TË JEMI NË KONTAKT

KONTAKTONI

Prishtinë-Ferizaj km 10, ish-QMI 10000 Pristina, Kosovo

info@orendi.me +383 45 524 000

Opening Hours:

Mon - Fri: 09:00 - 18:00 Saturday: 10:00 - 14:00