Mirësevini Orendi Me Shije
Pse ne?

Porositë e personalizuara të përshtatura sipas nevojave tuaja!

Orendi LLC është një objekt profesional i themeluar në vitin 2014 në Kosovë i fokusuar në prodhimin e veçantë të mobiljeve nga druri artificial dhe natyral, me vizion që të jetë një nga kompanitë më inovative të mobiljeve në Kosovë.

Ajo që na dallon nga konkurrenca është dizajni i produkteve të dedikuara për çdo klient që ka një shije të sofistikuar. Kujdesi për cilësinë dhe detajet është gjithashtu një tjetër pikë e fortë e ekipit tonë. Orendi mund të jetë çdo gjë që ne përdorim për t’u ulur, vendosur dekorime, elektronikë etj.

Rreth Orendisë

Ndjehu lirshëm?

Porositë e personalizuara të punuara me shije!

Kompania jonë është krijuar në vitin 2014, ajo qka na dallon neve nga të tjerët është orenditë moderne dhe inovacion.

Ne kemi ekipin tonë të arkitektëve të cilët kryesisht merren me dizajnin e brendshëm dhe mobiljet të cilat i prodhojmë në fabrikën tonë. Ne gjithashtu merremi me importin e produkteve ndërkombëtare, të cilat aktualisht janë B&T dhe Vondom.

Hapi 1.

Na kontaktoni

Mund te na kontaktoni ne telefon, rrjete sociale, email.

Hapi 2.

Dizajni

Bazuar në kërkesat e juaja dhe kërkesat e destinimit dhe lokacionit, ekipi jonë profesional pregaditë dizajnin tuaj, pastaj ju prezantojmë dizajnin dhe ofertën.

Hapi 3.

Prodhimi dhe Montimi

Ekipi jonë profesional merret me prodhimin dhe montimin e detalizuar.

Klientët Tanë

Orendi.me

Shije kam po ku me i gjetë

Prishtinë-Ferizaj km 10, ish-QMI 10000 Pristina, Kosovo

info@orendi.me +383 45 524 000

Opening Hours:

Mon - Fri: 09:00 - 18:00 Saturday: 10:00 - 14:00