Kush jemi ne!

Rreth Nesh

Porositë e personalizuara të përshtatura sipas nevojave tuaja!

01

Na kontaktoni

Mund të na kontaktoni në telefon, rrjete sociale, email.

02

Dizajni

Bazuar në kërkesat e juaja dhe kërkeat e destinimit dhe lokacionit, ekipi jonë profesional pregadit dizajnin tuaj, pastaj ju prezantojmë dizajnin dhe ofertën.

03

Prodhimi dhe Montimi

Ekipi jonë profesional merret me prodhimin dhe montimin e detalizuar.

Ndjehu lirshëm?

Ne qëndrojmë pas çdo mobilie që prodhohet nga Orendi LLC. !

Kompania jonë është krijuar në vitin 2014, kompania jonë merret me mobilje moderne dhe inovacion.

Kujdesi për cilësinë dhe detajet është gjithashtu një tjetër pikë e fortë e ekipit tonë. Orendi mund të jetë çdo gjë që ne përdorim për t’u ulur, vendosur dekorime, elektronikë etj.

Njerëzit Kreativ

Ideal Vejsa CEO
Gazmend Krasniqi Menaxher
Dielleza Tahiri Architect
Dea Rama Architect
Alban Nojani Financa
Orendi.me

Kam shije por ku me i gjetë!

Prishtinë-Ferizaj km 10, ish-QMI 10000 Pristina, Kosovo

info@orendi.me +383 45 524 000

Opening Hours:

Mon - Fri: 09:00 - 18:00 Saturday: 10:00 - 14:00