HOMME

April 5, 2022

HOMME

Homme është një shkëputje nga përvoja e zakonshme e qendrës tregtare me një sërë shenjash të dallueshme estetike. Çeliku për raftet, dritat neoni me tuba, një tavan i lartë dhe fletë metalike të valëzuara, një bar me tulla xhami me pije dhe mobilje me ngjyrë neoni, forcojnë identitetin e ripunuar të Homme dhe kombinojnë një përvojë blerjeje me atë të përvojës së bareve të koktejve, duke bërë në të njëjtën kohë vizitorët të harrojnë në radhë të parë se janë brenda një qendre tregtare.

Prishtinë-Ferizaj km 10, ish-QMI 10000 Pristina, Kosovo

info@orendi.me +383 45 524 000

Opening Hours:

Mon - Fri: 09:00 - 18:00 Saturday: 10:00 - 14:00