Ideal Vejsa
Ideal Vejsa

Ideal Vejsa

Drejtor Ekzekutiv

Vejsa ka punuar me Orendi LLC që nga fillimi. Ai gjithashtu shërben si Drejtor Ekzekutiv / Bashkëthemelues i Maden Group, një kompani lidere në Kosovë për arkitekturë. Vejsa ka master nga Universiteti për Biznes dhe Teknologji si dhe është i diplomuar në arkitekturë nga Universiteti i Prishtinës.

Drin Dushi
Drin Dushi

Drin Dushi

Arkitekt / Dizajner

Arkitekt / Dizajner

TBC
TBC

TBC

Menaxher i Prodhimit

Menaxher i Prodhimit

Alban Nojani
Alban Nojani

Alban Nojani

Kontabilist

Kontabilist

Ideal Vejsa

Ideal Vejsa

Drejtor Ekzekutiv

Vejsa ka punuar me Orendi LLC që nga fillimi. Ai gjithashtu shërben si Drejtor Ekzekutiv / Bashkëthemelues i Maden Group, një kompani lidere në Kosovë për arkitekturë. Vejsa ka master nga Universiteti për Biznes dhe Teknologji si dhe është i diplomuar në arkitekturë nga Universiteti i Prishtinës.

Drin Dushi

Drin Dushi

Arkitekt / Dizajner

Arkitekt / Dizajner

TBC

TBC

Menaxher i Prodhimit

Menaxher i Prodhimit

Alban Nojani

Alban Nojani

Kontabilist

Kontabilist