Mobilet tona mund të ndahen për përdorim individual dhe komercial, për shtëpi, zyre, bar, restaurant apo hotel.

MOBILE PËR SHTEPI

 

 

KUZHINA

Kuzhina është vecoria jonë ku ne jo vetëm që prodhojmë kuzhinat më moderne dhe avancuara, por gjithashtu ne përdorim mekanizma gjerman që sjellin stabilitet dhe comfort tek përdoruesi i saj. Kuzhinat tona ndryshojnë varësisht nga ambienti ku shtëpia është e ndodhur, qoftë në qendër të qytetit, rreth liqenit apo në mal. Ju lutem klikoni këtu për të shkuar tek galeria dhe të shikoni disa nga punët tona në kuzhina.

 

 

DHOMA FJETJE

Kur ju pyesin se cila është pjesa më e rëndësishme e të gjitha orendive në shtëpi, ju menjëherë do të mendoni për një vend ku e kaloni 30% të jetë suaj, dhe kjo është dhoma e fjetjes. Ju dëshironi qetësi shpirtërore, comfort dhe paqë. Kur ne i dizajnojmë dhomat e fjetjes, ne i kemi në mendje të gjitha këto vlera që të sigurohemi që ju ndjeheni sa më rehat në shtëpinë tuaj! Ju lutem klikoni këtu për të shkuar tek galeria dhe të shikoni disa nga punët tona në dhoma të fjetjes.

 

 

DHOMA DITE

Dhe ja ku vjen pjesa tjetër e përditshmërisë, vendi ku ne relaksohemi, qëndrojmë me familje apo vetëm shikojmë një film. Një vend ku një pjesë e madhe e jetës tone kalon duke qenë aktiv dhe kjo kërkon relaksim, dicka që një kombinim i mire i ngjyrave, dizajnit dhe kualitetit në mobile mund ta sjellë. Cdo gje lidhur me dhomat e ditës, nga garniturat deri tek setet e TV, tavolinat e kafës dhe raftet e librave janë pjesë e linjave tona të prodhimit. Ju lutem klikoni këtu për të shkuar tek galeria dhe të shikoni disa nga punët tona në dhoma të ditës.

 

 

MOBILE PËR ZYRE

Hapësira e zyrës duhet të motivoj ekipet përderisa duhet të ofroj ambient të rehatshëm gjatë gjithë ditë. Orendi LLC ka sete të tavolinave të punës që shfrytëzojnë më së miri hapësirën e shtrenjtë të zyrës, duke pasur në mendje punën ekipore dhe individuale. Përvec tavolinave të punës, Orendi LLC prodhon complete të sallave të konferencave, salla të takimeve, rafted he cdo orendi të nevojshme për zyre. Ju lutem klikoni këtu për të shkuar tek galeria dhe të shikoni disa nga punët tona për mobile të zyreve.

 

 

MOBILE PËR BAR/RESTAURANT/HOTEL

Linja jonë e fundit e prodhimit përfshinë sektorin komercial në industrinë e hotelierisë. Ambienti i këndshëm, ku klienti ndihet si në shtëpi dhe i relaksuar, është e detyrueshme për secilin biznes në këtë industri. Ne fakt, dizajimi i keq i interierit dhe mobileve në një restaurant mund ta dërgoj biznesin drejt dështimit! Pikërisht për këtë arsye ne kemi një ekip të specializuar të dizajnerëve për interior të cilët mund të propozojnë dizajne të ndryshme për biznesin tuaj. Mos hezitoni të na kontaktoni dhe ne do të sigurohemi që të ju prezantojmë dicka jashtë imagjinatës suaj. Ju lutem klikoni këtu për të shkuar tek galeria dhe të shikoni disa nga punët tona për bare dhe restaurante.