Për momentin, ne nuk ofrojmë katalogje! Gjerësa jemi në proces të dizajnimit dhe printimit të tyre, ne jemi duke shfrytëzuar webfaqen, facebookun, instagramin dhe youtube për të demonstruar produktet tona. Ne ju ftojmë që të na ndiqni në njëren nga këto media sociale duke klikuar në linkun Na Ndiqni.  
Ne jemi vazhdimisht duke kërkuar partner të rinjë për biznesin tonë. Nëse keni treg, eksperiencë dhe dëshirë të punoni me ne, ju lutem na telefononi menjëherë në telefonin +377 45 524 000 ose na shkruani tek partnerships@orendi.me. Ne do te sigurohemi që t’ju përgjigjemi menjëherë!