Orendi LLC vazhdimisht është duke kërkuar persona të dedikuar. Nëse jeni duke shikuar mundësitë për të punuar në fabrikën tonë, ju lutemi na dërgoni një CV tek info@orendi.me në cdo kohë. Referencat dhe dokumentet shtesë do të kenë ndikim pozitiv në aplikacionin e juaj!